Als trouwfotograaf zie ik het als mijn taak om een zo volledig mogelijk verhaal te vertellen van jullie trouwdag. Vanaf de kapper en de visagist naar het aanbelmoment en de ceremonie, tot aan het feest. Ik verlies daarbij de kleine details niet uit het oog.

Ik maak gemakkelijk contact met mensen. Dat is ook de reden waarom ik het vastleggen van bruiloften graag doe en waarom bruidsparen zich doorgaans op hun gemak voelen.

Op deze website vind je een uitgebreide portfolio van mijn werk, als ook prijsinformatie van de door mij aangeboden bruidsfotografie-pakketten.


Neem gerust eens contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

portfolio's

prijsinformatie

Voor het maken van een keuze heb ik een aantal pakketten samengesteld. Deze pakketten variëren van een reportage geleverd op een luxe USB stick, tot een zeer uitgebreide reportage met luxueus fotoboek in een lederen koffer.

De hieronder genoemde tarieven zijn altijd inclusief BTW en:

- De kennismakingsgesprekken/ voorbereidingsgesprekken;
- een USB-stick met daarop 250 tot 400 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie;
- Reiskosten tot 40 kilometer rond Gasselternijveen. Voor opdrachten buiten dit gebied geldt een reiskostentoeslag van € 0,35 per kilometer.

Digitaal pakket 
Stacks Image 2011
Bij het Digitaal pakket worden de foto's geleverd op een luxe USB-stick. De prijzen voor deze reportage zijn gebaseerd op het aantal aaneengesloten werkuren.

Voor het Digitaal pakket geldt een starttarief van € 995,- op basis van 6 uur fotografie.
Albumpakket 
Stacks Image 2017
Bij het Albumpakket wordt, naast een USB-stick, een mooi fotoalbum geleverd met vlakliggende pagina's, belicht op de hoogste kwaliteit Fujicolor fotopapier en een zwart of wit lederen omslag. Het album heeft een formaat van 30x30cm, bestaat uit 40 pagina's en wordt geleverd in een luxe bewaardoos. Het aantal pagina’s kan tegen een kleine meerprijs nog worden uitgebreid.

Voor het Albumpakket geldt een starttarief van € 1345,- op basis van 6 uur fotografie.
Luxe boekpakket 
Stacks Image 2023
Bij het Luxe boekpakket wordt, naast een USB-stick, een bijzonder luxe fotoboek geleverd. Dit boek onderscheidt zich van het Albumpakket-album door extra verdikte boekbladen en een bijzondere omslag. Bovendien wordt het boek standaard geleverd in een fraaie zwartlederen koffer met stoffen binnenbekleding. Het boek heeft een formaat van 30x30cm, bestaat uit 40 pagina's en kan tegen een meerprijs worden uitgebreid met extra pagina’s.

Voor het Luxe Boekpakket geldt een starttarief van € 1495,- op basis van 6 uur fotografie.
Ouderalbums 
Stacks Image 2029
Wanneer wordt gekozen voor een Albumpakket of Luxe Boekpakket bestaat tevens de mogelijkheid om ouderalbums te bestellen. Dit betreft qua inhoud een kopie van het gekozen album maar dan op een kleiner formaat van 20x20cm. Een prachtig cadeau om te schenken aan bijvoorbeeld (schoon)ouders of getuigen. De kosten voor deze ouderboekjes bedragen € 95,- uitgaande van 40 pagina’s en een linnen omslag. Tegen een meerprijs kan ook worden gekozen voor een lederen omslag.
Loveshoot, Pre-wedding & Trash-the-dress 
Stacks Image 2035
Naast bruidsshoots kunnen jullie mij ook inhuren voor loveshoots, pre-wedding shoots en trash-the-dress shoots.

Een dergelijke shoot duurt anderhalf à twee uur op een afgesproken locatie. De foto’s worden in een hoge resolutie geleverd en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor de trouwkaart of bedank-kaartjes. Een loveshoot is bovendien de ideale voorbereiding op jullie trouwdag, omdat je tijdens de shoot al gewend raakt aan camera en fotograaf.

Voor een loveshoot of trash-the-dress shoot in combinatie met een trouwreportage geldt een tarief van € 175,- Een losse loveshoot zonder reportage kost € 250,-

Reservering en betaling

Wanneer jullie hebben besloten om mij te boeken als jullie bruidsfotograaf maken we de boeking definitief door middel van het tekenen van een overeenkomst, en de betaling van een reserveringsbedrag. Dit bedraagt een derde deel van de pakketprijs. De tweede betaling dient maximaal 30 dagen voor de huwelijksdag te zijn voldaan. Dit bedraagt eveneens een derde deel van de pakketprijs. Het derde en tevens laatste termijnbedrag dient uiterlijk te worden voldaan vóór of tijdens de aflevering van de foto's.


Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de Algemene Voorwaarden van In Detail Fotografie.

In Detail Fotografie

Schoenerstraat 60

9514 CD Gasselternijveen

06 - 42 22 26 22

info@indetailfotografie.nl

www.indetailfotografie.nl

KVK: 01174832

BTW: NL001397460B50

In Detail Fotografie

Schoenerstraat 60

9514 CD Gasselternijveen

06 - 42 22 26 22

info@indetailfotografie.nl

www.indetailfotografie.nl

KVK: 01174832

BTW: NL001397460B50


In Detail Fotografie

Schoenerstraat 60

9514 CD Gasselternijveen

06 - 42 22 26 22

info@indetailfotografie.nl

www.indetailfotografie.nl

KVK: 01174832

BTW: NL001397460B50


© 2021 In Detail Fotografie