Bedrijfsfotografie

Zakelijk portret


In de huidige tijd van de social media zoals LinkedIn en Facebook is een goede zakelijke profielfoto eigenlijk onmisbaar. Een professionele profielfoto kan bij mij in de studio worden geschoten. Vaak worden bedrijfsportretten ook gemaakt op locatie, waarbij alle medewerkers worden geportretteerd voor de bedrijfswebsite of intranet. Ik maak hiervoor gebruik van mijn mobiele fotostudio op locatie om dit zo optimaal en effici
ënt mogelijk te kunnen doen.

Naast de studio profielfoto’s maak ik ook omgevingsportretten voor onder andere (bedrijfs)magazines, bij interviews en andere publicaties.


Bedrijfsreportage


Een bedrijfsreportage biedt ondernemers de mogelijkheid om weer te geven waar hun bedrijf voor staat en welke werkzaamheden er worden uitgevoerd op de werkvloer.

Ik maak bedrijfsreportages waarin de bedrijfsactiviteiten zichtbaar worden. Deze reportages zijn bruikbaar voor onder andere websites en brochures.

Tarieven voor bedrijfsfotografie


Voor een offerte op maat kunt u mij bereiken via de
contactpagina of rechtstreeks via email naar info@indetailfotografie.nl. Voor telefonisch contact ben ik bereikbaar op +316-42 22 26 22.