Vastgoedfotografie

Woning verkopen? De eerste indruk telt!


Je hebt maar
één kans om een eerste indruk te maken. Die eerste indruk moet dus goed zijn, om bezichtigingen voor de te koop staande woning te krijgen, via de makelaarswebsite of funda.nl. Daarom zorg ik ervoor dat de woningen er verkooptechnisch ruim en aantrekkelijk uitzien. Zo vind ik het in mijn woningfoto's belangrijk dat de muren recht staan en dat de kleuren correct worden weergegeven.

Uw bedrijfspand in beeld?


U heeft een mooi bedrijfspand en wil deze tonen, bijvoorbeeld op uw website of in een brochure? Ook voor deze foto’s bent u bij mij op het juiste adres!

Mijn werkwijze


Voor een optimaal resultaat combineer ik bestaand licht met flitslicht en/ of voeg ik verschillende opnames samen. Verder let ik op de details. Storende elementen (kabeltjes, snoeren, shampooflesjes) haal ik zoveel mogelijk uit het zicht tijdens het fotograferen, of achteraf in Photoshop.

Hoogtefotografie


Om extra op te vallen zijn hoogtefoto’s zeer geschikt. Deze trekken direct de aandacht wanneer ze worden gebruikt als hoofdfoto. Een hoogtefoto geeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de volledige woning, tuin en omgeving in één beeld weer te geven.
Voor hoogtefotografie maak ik gebruik van een speciaal statief, een
soort uitschuifbare fotomast van carbon waarmee ik op maximaal 10 meter hoogte kan fotograferen. De spiegelreflexcamera kan ik vanaf de grond bedienen met behulp van een iphone/ ipad.

Tarieven woningfotografie

Voor woningfotografie bedoeld voor de woningverkoop (Funda), werk ik met vaste pakketprijzen.

Pakket Budget (Tot 15 foto's):
Pakket Standaard (16 tot 25 foto's):
Pakket Premium:(26 tot 40 foto's):
Avondfotografie (1 tot 5 foto's):
360 graden fotografie (per foto)
Hoogtefotografie, eerste foto*
Hoogtefotografie, per volgende foto*

* tarieven in combinatie vastgoedfotografie

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Binnen een straal van 25 kilometer worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten wordt een bedrag van € 0,35 cent per kilometer in rekening gebracht.

€ 120,-
€ 140,-
€ 195,-
€ 85,-
€ 45,-
€ 45,-

€ 35,-Tarieven overige vastgoedfotografie


Vanwege de diversiteit in soorten (bedrijfs)panden en wensen van opdrachtgevers, ga ik uit van maatwerk. Voor een offerte op maat kunt u mij bereiken via de
contactpagina of rechtstreeks via email naar info@indetailfotografie.nl. Voor telefonisch contact ben ik bereikbaar op +316-42 22 26 22.